torstai 17. maaliskuuta 2016

Millä silmällä sinä kotiasi katsot ?

Tervehdys täältä harmonian, siisteyden ymn keskeltä :D
Muuan kuvaaja pyysi laittamaan spostilla kuvia meidän kodista. hän tuolla IG.ssä seuraa minua ja kiinnostui.

Klups, voi kamala eihän täällä sellaista ole kun kuvissa :D No kauheella paineella, pelolla ja inholla omaa kotia kohtaan sitten otin kuvia ja laitoin hänelle. Vaikka jos kotiasi esitellään lehdessä niin samalla tavalla sitä tässä blogissa/ instassa itse esittelee. Mutta , mutta jotenkin se tuntuu oudolta.
No katsellaan mitä tästä tulee. Tässä nyt kuvaa siitä todellisuudesta jota ei blogissa esitellä yleensä.
Kuka haluaa katsella keskeneräistä ja sotkua, sitä mitä se elämä kuitenkin oikeesti suurimman osan aikaa on ♥Meidän wc koppi pieni ja pimeä :D Ei ole tämäkään täällä ennen näkynyt.
Yläkerran aula/pelihuone. Kesken eräinen...uuden tapetin loppumiskohtaan tulee musta lista ja loppu siis tuo valkoinen maalataan...


 Kaunista ja keskeineräistä.. Mardi tykkää tuossa ikkunalla katsella tielle.Kaiteiden maalaus on kesken :DMusta rakas aarteeni löysi sen oman paikkansa makkarista, huone joka on ok...ainakin nyt.
Ja tietenkin tuo pirunsilmä siellä päällä jota iltaisin sängyssä isännän kanssa palvotaan. Jotkut kuulemma piilottavat tv.n kun kuvaavat koska se on ruma sisustuselementti..voi voi mutta jokaisellahan se kuitenkin kotona on :DJa todellisuutta keittiössä, ei täällä aina niin siistiä ja tip top oo, tuskin sullakaan.

Niin tällästä täällä miettii hän.
Mukavaa aurinkoista torstain jatkoa sulle sinne ♥

                               ♥ Tianna ♥


8 kommenttia:

 1. Nyt livenä nähtyäni, kyllä siellä yhtä ihanalta näyttää kuin kuvissa. Tai itseasiassa se kokonaisuus, joista nuo kuvat ovat vain siivuja, on vielä upeampia :)

  VastaaPoista
 2. Mukavan näköistä! Vessa on hienosti sisustettu!
  Ihana Mardi kissa!
  Hyvää torstai päivää sinulle!

  VastaaPoista
 3. Siistiähän teillä näkyy olevan! :) voi oisitpa tänään nähnyt meillä.. Jos ovikello olisi soinut ja olisi ollut tulossa yllätysvieraita, olisin hiipinyt hipihiljaa alakertaan, teeskennellyt etten ole kotona ja puhelin äänettömälle ;) meillä tuo pikkuinen sisustaa aika ronskilla kädellä huoneita. Ja tiskit vyöryi ihan vähän tuolla tiskipöydällä. :)

  VastaaPoista
 4. Hauskaa pohdintaa nokkelalla otsikolla kera kauniiden kuvien!!

  VastaaPoista
 5. Siellähän on vallan kotoisaa ja kaunista, turhaan sitä miettii liikoja. Pääasia, että viihtyy ❤️

  VastaaPoista
 6. Kotinne on kaunis...ei ihme, että ollaan pyydetty kuvia..:)

  VastaaPoista
 7. Kuvissa rajautuu aina iso osa pois, ja kaiken saa näyttämään kivemmalta kun se kameran takana oleva sotku (meillä..joskus...on) ei näy. Seuraamme tilannetta, missä julkaisussa saamme ihailla kotiasi:)

  VastaaPoista
 8. No kyllä mieluusti näkisin ihanan kotisi blogin lisäksi jonkun lehden sivuilla :) Itse rajaillaan ottamiamme kuvia ja niin ne tekee ammokuvaajatkin, yksityiskohdistahan se kokonaisuus syntyy vai miten se meni :)Mun on kyllä harmikseni todettava että meillä ei ole nykyisin sotkuista enää muuten kuin silloin meitsie hieman innostuu tuunaus- läksy- tai remppaprojekteista, niin paljon on tavara vähentynyt ettei niillä jäljelle jääneillä saa sotkua aikaiseksi ellei niitä ihan tietentahtoen ala ympäriinsä levitellä :) Ja se on oikeastikin välillä vähän harmi, oon huomannu ettei sotkuttoman kodin siivoamisen jälkeen tunnu yhtä puhtaalta ja siivotulta kuin sotkuisen, outoo mutta niin se vaan on (tarkoitan imuroinnia, lattianpesua ja sensemmosta) :D Aurinkoista viikonloppua :)

  VastaaPoista

Olen iloinen kaikista kommenteista joita saan :)