torstai 5. helmikuuta 2015

Tapetointi ja kuinka se TAAS lähti käsistä...hiukan maaliakin..

Iltaa ♥
Mä oon taas ihan sekasin.Löysin K-Raudasta hauskaa kirjatapettia.Ja siitä se taas lähti.Tuli tapiseerattua joka puolella.Kaivelin kaapista muitakin tapetin jämiä ja sain hillittömiä ideoita!
Siis ihan kun hulluuden vallassa koko päivän feng shuilin.Kaiken lisäksi mua on alkanut kyllästyttää taas täällä muutamat asiat ja huonekalut niin, että suorastaan inhoan niitä!
No eilen laittelin fb,n kirpulle kamppeita myyntiin ja aamusta täältä jo kannettiin sohvia yms pakettiautoon ja uuteen kotiin.Ja ihmeellistä niinkuin aina tilaa ei ole yhtään enempää :D (merkillistä)???'Mustaa, mustaa nyt olen innostunut mustaan ja metalliin.Maalämpö asennuksen takia on pitänyt pannuhuonetta tyhjentää(ei siellä saa säilyttää tavaraa!!)Löysin sieltä rikkoutuneiden peilien kehyksiä jotka (onneksi) olin säästänyt.Mustaa maalia hain siltä seisaalta rautakaupasta joka onneksi on tuossa 5 min matkan päässä!Ja suhautin kehykset mustiksi ja taustaksi laitoin tapettia...
Minä tykkään ♥ Ja Hercule Poirotkin näyttää nyt paremmalta.Sitten nikkaroin vanhasta kaapinovesta pöydän..ja rikkinnäisestä roikasta tuikkuroikan ja ja ja muusta sitten seuraavalla kerralla.Nyt on mentävä nukkumaan.
                                                            Hyvää yötä ♥ ♥ ♥


Tämä ovi on olkkarista makkariin menevä.Se ei tosin ole käytössä koristeena vain.Ja tämmöinen siis ennen "kirjahyllyä".Laitoin tapetin niiteillä oveen kiinni.On helppo ottaa ehjänä pois kun kyllästyy.'


   

                                 

                                   Kehys on alunperin ollut kullanvärinen, ja on muoviakin mutta ei näy

                                   kiiltävän  maalin kanssa .

                                    Tämä kehys on puuta ja sekin oli alunperin kullanvärinen,Kaudelta kun mä
                                    tykkäsin kullanväristä.Niin se vaan maku muutuu (usein).
                     Nyt Hercule Poirot löysi paikkansa.Tuo valkoinen tuoli meni yläkertaan ja sieltä
                     kannoin mustan keinutuolin tuohon.

6 kommenttia:

 1. Jopas on energiatuulet puhallelleet!
  Kirjahyllyovi on täydellinen ja kiinnityssysteemi hieno, sitä on sitten helppo tosiaan vaihtaa tai ottaa pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja sama taitaa vielä jatkua tänäänkin :D

   Poista
 2. Voi että on kivannäköinen tuo tapetti! Tapettikauppaan pitäisi itsekin suunnistaa,"hieman" isompaa pintaa aion itse tapiseerata mutta se on sitten toinen juttu se;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu minäkin tapetoin eilen eteisen tuulikaapin, yläkerran aulaa tehosteseinän ja ja ja ...kaupat pullollaan mitä ihanimpia tapetteja!Harmi kun seinät loppuu kesken .

   Poista
 3. Upea kirjatapetti!! Kyllä kaikki k-raudat on sellasia aarrekauppoja:)) Hyvää tuunaamis intoa vaan edelleen, kuvia on kiva katsella:))

  VastaaPoista

Olen iloinen kaikista kommenteista joita saan :)