torstai 13. marraskuuta 2014

Joulukoristeiden kurkkimista

On se vaan kumma vaikka marraskuu on niin ihmisen pitää kaivella joulukoristelaatikot esiin ja hipelöidä niitä.Eihän niitä vielä voi esille kaikkea laittaa mutta jotain edes :). Jouluvaloja (lue tunnelmavaloja), kaikkea valkoista ja bling blingiä.Maltillisesti kuitenkin.Ja sitten kun joulu on ohi minulle tulee kiire jo tapaninpäivänä alkaa riipiä koristuksia pois :D.Niin onhan se kiva et niitä voi katsella jo hyvissä ajoin ennen joulua.Tämä joulustelu fillis sai aikaan myös, että tein jouluorttuja.Itse en niistä pidä, mutta kyllä tuo perhe niistä selvän tekee.Meillä on koulussa menossa nyt 2vk jakso tehdä liiketoimintasuunnitelma ja siitä on sitten tutkinto joulukuussa.Olen heti alkuu rytistellyt sen asian kanssa niin, että olen jo voiton puolella niin jää tätä aikaa tähän sisusteluun ja muuhun mukavaan.Olen käynyt metsässä keräilemässä kaikkea mukavaa, ja nyt lähden niistä tekemään tuohon kuistille koristuksia.Torstain jatkoa sinulle sinne ja kiva kun käit kurkkimassa.Ai juu ja tervetuloa sinulle uusi lukijani joka olit löytänyt tänne :)Ihanat enkelinsiivet jotka ystävältäni sain koristaa keittiön seinää.


Piparimuotit laitoin esille koristeeksi kynttilälyhtyyn kun rikoin siitä sisältä lasin.Meinasin ensin heittää korin menemään, onneksi en.Tämä aarre löysi meille eilen , Arabian vanha juustokupu.Nimeä en tiedä mutta ihan on virheetön, lautanen on aikoinaan käytössä kulunut mutta mitäs se haittaa.Ennen ei meillä suomessa ollutkaan käyttöastioina kun arabiaa.Jos satut tietämään tämän kuvun nimen kerro se minullekkin :)

2 kommenttia:

  1. Meillä joulu rysäytetään itsenäisyyspäiväksi, kuusi myös. Toki se on tekokuusi! :) .. Loppiaisena sitten itku silmässä tytön kanssa riisutaan loputkin joulukoristeet kun niistä ei malttaisi luopua. Molemmat ollaan joulun lähettyvillä synnytty, siitäkö johtunee joulutus. Hyvä idea tuo muottien laittaminen noin esille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Minä ajattelin kanssa lähtee metsälle hakeen jonkun pienen kuusen ihan ihan pikkuriikkisen ja laittaa sen johonkin pöydälle niin, että muu perhe ei sitä huomaisi.Saan aina kuulla siitä kun niitä kuusia liian aikaisin kannan kotiin :D .

      Poista

Olen iloinen kaikista kommenteista joita saan :)