torstai 19. helmikuuta 2015

Mä vihaan trokareita! (tämä kirjoitus sisältää tylyn mielipiteeni älä lue jos pidät trokareista)

Tylsää elämää täällä vietellyt olen :D.
Ja lukenut ihania blogeja.Yhdeltä blogiystävältäni http://taaoistankoti.blogspot.fi/ sen tartunnan sain.
Nimittäin keltaiseen.Mulla on vanhoja vislauspannuja ymn pelti kannuja jotka sitten suhauttelin keltaiseksi. Esittelen ne kunhan saan ne "esittely" kuntoon.Ja käväistiin tyttöjen kanssa kirpparikierroksella.Sanoin lapsille, että katselkaa keltaisia asioita.Mitään keltaista ei löytynyt.Harvemmin mitään sellaista löytää mitä etsii..No mutta kirppisharakka bongasikin kaikkea kiiltävää.Siellä kirpparilla myy kamojaan trokari jota ihoan ja halveksin!En osta siltä koskaan mitään.Pitää kerran kuussa huutokauppaa ja kallista on!Hyi ja mä inhoon trokareita ja sitä kuinka ne rohmuaa toisten pöydistä halvat aarteet ja myy ne omassaan kolmikertasin hinnoin!!No tämä kyseinen inhokki trokari myy sitten nyt kaiken kamansa siellä pois ja ale hintaa (ei uskois) mutta nyt niiden kamojen hinnat sitten alkaa olla kohtuullisia.Ja tällä kyseisellä paskiaisella on värvättynä muutama työtävieroksuva paskiainen jotka korit ja kärryt käsissään kiertelevät näillä huudeilla kaikki kirpputorit ja rohmuavat kaiken kivan sille paskiaiselle joka sitten rahastaa niillä.
Ostin siltä nyt sitten vastoin periaatettani 5kpl hopeisa palkintomaljoja.Ne on niin kauniita ja ajattelin että ne pääse turvaan meille :) Ja maksoikin 1e 5kpl yht! Trokarilta :D .
Ja ihana tyttäreni (joka ei asu enään kotona) oli tehnyt minulle mehiläisvahasta kynttilöitä ♥ Keltaista tulevaa torstaita sinulle sinne ja varokaa trokareita :D!

               ♥ ♥ ♥ 
   

                              Tässä mietin kumpiparempi musta vai pitsinen ??


       

                           Tämmöinen kiva koti kylttikin löytyi, harvoin näkee näitä tekstijuttuja
                            suomeksi.Tämä on ihan rautaa ja painaa.


   

                       Jonkun pokaaljeja vm 1950-1952 nyrkkeilystä :)


   
             Kello ei käy mutta maksoi 10snt oli "pakko" ostaa.


       

           Mehiläisvaha kynttilöitä made by Ronja ♥                            Assari Hulda lähettää teille terveisiä ♥ ♥ ♥ 

8 kommenttia:

 1. Niitä trokareita riittää.. Täälläpäin eräässä kirppisyrityksessä on huomioitu, että tavaraa haetaan kierrätyksestä ja sitten myydään kalliimmalla. Myös tosiaan toisten pöydät hamstrataan. Kurjia tuommoiset. :( Ihana kun alkaa taas talven pimeyden jälkeen ilmestymään väripilkkuja. Mukavaa torstaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sellainen trokaus pitäs lailla kieltää!

   Poista
 2. No just enkä melkein samaa mieltä noista trokareista, hommansa kullakin ei voi muuta sanoa :/
  Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä keltaista sä sinne keksit, jotain ihanaa epäilemättä:) Ei muuten olekaan kovin helppo löytää mieluisia keltaisia juttuja, parissa kangaskaupassa pyörin viikonloppuna kun yritin etsiä tyynykangasta vaan ei vielä tärrpännyt...
  Suloiset nuo pokaalit, miten mä näin mielessäni niissä pääsiäismunat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah kiitos "muna" vinkistä ! Taidan toteuttaa sen :)

   Poista
 3. Ai ai, keltainen on niin kiva väri pitkästä aikaa, tää mun Grapponia (joita kirpulla myös näin) on pitkästä aikaa ilo silmille ja ne Rengas-kynttilänjalat. Katsoppas Anttilasta Anno-sarjaa, johan keltaista tulee vastaan niin astioisssakin kuin tekstiileissä ja hintakin kohtuullinen:)) Ja joo vältän trokareita ja trulleja :DD kylläpäs mua pääsiäistää.......??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk meinasin seota niistä keltaisista !Onneksi budjetti on nyt käytetty tälle kuulle :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Se on todella kurjaa ja harmillista etteivät saakeli häpeä!!

   Poista

Olen iloinen kaikista kommenteista joita saan :)