torstai 5. maaliskuuta 2015

Mööpelivalssi katkolle ja BlogihaasteAurinkoinen tervehdys täältä Villa Sievähelmestä!

Sattuipa tuossa perjantaina sellainen onnettomuus.
Lähdin Assari Huldaa illalla vielä lenkille viemään.Ja pitkälle ei päästy kun pimeässä astuin OMISSA rappusissa askelman harhaan ja naps nilkka murtui :(.
No nytten se kehveli on kipsissä sitten 6vk!!!!Miten ihmeessä mä pystyn olemaan niin kauan tekemettä juuri mitään.Isäntä sanoi, että ainakin seuraavat viikot löytyy tavarat ja huonekalut pysyy paikallaan, On kuulemma helpompaa kun ei tarvitse duunista tullessaan etsiä esim sohvaa mihin pötköttää :D.
Todella tylsää ja kamalaa kokoajan pyydellä apua :( Mutta onneksi nuo perinnönkärkkyjät ja isäntä nyt jakavat kolmistaan hommat.Kumma miten onkaan ihminen avuton vaikka ei ole kuin jalka kipsissä....

                   
                      Kruunukokoelmanikin sai lisäystä..kiitos nettishoppailun :D..
                       http://www.ppdecora.com/   täältä löytyi :)

Ja sain myös vihdoin nupit vanhaan lipastoon jonka maalasin.

 
                      Nupit on valurautaa ♥ Tyttäreni näppärä oli tehnyt isännälle ja minulle tuollaiset
                      kivat kirjaimet ♥

                             

Sain haasteen http://maalaiskotimyllyhaassa.blogspot.fi/2015/03/ilahduta-bloggaajakaveria-haaste.html#comment-form  kiitos ♥

Tämä on tainnut jo kierrellä kovasti täällä piireissä mutta laitan sen nyt sitten sinulle http://petranminajame.blogspot.fi/ ♥

ja tässäpä näitä ohjeita • Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat. Bloggaajien määrän voit itse päättää. 
 • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. 
 • Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla; esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekoista. Ilahduttaa voit myös vaikka kommenttien tai sähköpostin välityksellä. 
 • Voit totta kai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevia bloggaajakaveria, mutta sillon haastetun ei tarvitse enään itse haastaa mukaan uusia kirjoittajia.
 •              Mukavaa loppuviikkoa ♥ ♥ ♥  • 14 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta! :) Voi, sulle on käynyt kurjasti, paranemisia sinne! Juuri ennenkuin avasin läppärin, mieheni tuskaili kuinka liukasta oli ollut kun postia hakenut. :(

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Kiitos ♥ Meillä ei ollut edes liukkaat rappuset..

    Poista
  2. Ikävä tapaturma. Anna muun perheen passata sinua ja nauti siitä :-) Kaunis kruunu.

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Se, että toiset passaa on mukavaa...aikansa.Kyllä sen jo täällä huomaa, että emäntä on toimitakunnoton..ihmeesti kertyy tavaraa joka puolelle.

    Poista
  3. voi koita parantua <3
   Ihanat nuo kirjaimet ja tietty kruunutkin, paha nyt kun et voi määpelivalssata, niin silloin pitää tehdä nettikaupoista tilauksia :D
   Tuo haaste on ollut todella mukava ja olen iloinen että sain olla osa sitä:)
   Mukavaa perjantaita sinulle!

   VastaaPoista
  4. Tsemppiä paranemiseen! No, voit lohduttautua, että kevät on jo pitkällä kuuden viikon kuluttua! Huhtikuu puolivälissä..., valoa kohti! Ihana kruunu.

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Kiitos..jospa joku kantaisi mullat ja purkit pöydälle niin voisi kylvää jo jotain :)

    Poista
  5. Voi, tsemppiä paranemiseen täältäkin! Kiva tuo uusi kruunu ja nuo kirjaimet myös ja mukavaa, että otit haasteen vastaan! :)

   VastaaPoista
  6. Harmillista, kun jalka on paketissa. Ehkä se käsi olisi helpompi, mut kun ei voi valita. Toisaalta nyt voi lukea ja tehdä jotain, vaikka sisustaa ja tehdä käsitöitä.Tsemppiä!
   Olen uusi jäsenesi. Tulin google + kautta etsiskelemään blogeja ja löysinkin. tervetuloa myös vastavierailulle Kristallikimaraan, lifestyleblogiin, jossa sisustus, käsityöt ja kosmetiikka ovat sulassa sovussa. http://kristallikimara.blogspot.fi/2015/03/white-on-white.html

   VastaaPoista
  7. No voi pahus :( Tsemppiä vaan tervehtymiseen!
   Aivan ihana tuo kruunu ja tosi kauniit nuo lipaston nupit! Hienot kirjaimet on tyttäresi tehnyt! Kivalta näyttää :)

   VastaaPoista

  Olen iloinen kaikista kommenteista joita saan :)