sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Nytkö on kaikki paikallaan ?

Hoh hoijaa tätä hommaa :D
Kaikenlaisen sekoilun ja veivailun jälkeen olohuone on nyt oikeesti ja tosissaan piitkään aikaan sellainen, että nyt saa olla. Olen tyytyväinen...olisiko tuota sittenkään pitänyt ääneen sanoa :D .

Karsin ja karsin turhaa tavaraa ympäriltä pois.Tilaa ja ilmavuutta tahtoo hän..paljosta luovuin. Mutta ei haittaa , en edes muista mitä olen poistanut ja myynyt kaiken kirpparilla. No tässä nyt taas sadannen kerran olohuonetta olkaa hyvä :)
 
Vaaleampi matto lattialle , niin tuo sohvakin voi taas olla ilman huppuja, vilttejä ja vällyjä :DHei vain , mä vietän kyhnäysillan isännän kanssa, huomenna hän taas lähtee..duunimatkalle :/

Leppoisaa sunnuntain jatko sulle ♥

                                                ♥ Tianna ♥

16 kommenttia:

 1. Hienolta teidän olkkari näyttää!
  Ja kiva tuo vaalea matto!
  Mukavaa sunnuntai päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivon todella sen nyt miellyttävän itseänikin kauan!

   Poista
 2. Pitäähän sitä aina olla jotain pientä säätöä menossa!
  Ihana tuo peltinen kaappi ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin pitää, onneksi pian alkaa taas puutarhurilla työt.Koti saa jäädä lepäämään. Kaappi on joskus Hobby Hallista ostettu.

   Poista
 3. No en ihan kyllä usko että kaikki on pysyvästi paikallaan mutta väliäkös tuolla kun ihanalta näyttää kuitenkin ja jotenkin sopivasti kaikkea, ei liikaa muttei liian vähänkään :) Tuo tavaranvähentäminen onkin jännä juttu, samaa olen tehnyt itsekin kun alkoi liika kama ahdistaa ja ihan valtava määrä on tavaraa poistunut MUTTA silti kierrän kirppareita ja enimmäkseen niitä valaisimia, kuin myös "jotain" tuunattavaa sieltä aina aika ajoin kotiin päätyy, onko järkee vai ei, en tiedä mutta kivaa kuitenkin :)
  Peltikaappia ihastelen minäkin ja ihmettelen että mikä kumma tuolla peikonlehden juurella on, joku kastelusysteemikö? Leppoisaa sunnuntain jatkoa sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin taidat olla oikeassa :D . Minäkin silti kierrän kirppareita, mutta pari viime käyntiä olen osannut olla ostamatta ihan kaikkea. Kun tavara kädessä olen perustellut itselleni miksi ei. Käytiin viimeviikolla siellä Sannan työpaikalla, siellä oli vaikea vastustaa !! Kastelutippa nököttää peikonlehdellä, löysin sen Agrimarketista.

   Poista
 4. Kivalta näyttää olkkarissa, matto on aivan huippu ihana, mieki tahon tuomosen!!!
  Kivaa kyhnäys iltaa sinne ;)

  VastaaPoista
 5. Tosi raikkaan ja hyvännäköistä. Kyllä on hienoa olla ihminen jolla muuttuu mieli nanosekunneissa, eipä ole tylsää ainakaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Juu kyllä tämä muuttuvamieli on sitten mukava! Perheeni ei ehkä ajattele niin :D

   Poista
 6. Ihana matto<3 Ja vaihtelu virkistää, sehän on vaan tapa toteuttaa itseään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onneksi tulee kesä ja pääsee välillä pihalle toteuttamaan itseään :D

   Poista
 7. ihanalta näyttää! kummasti sitä vaan aina keväällä tulee se karsimishimo itse kullakin! mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Juu olen täällä blogimaailmassa huomannut, että karsimisvimmaa on liikkeellä. Kivaa alkavaa viikkoa sullekkin!

   Poista

Olen iloinen kaikista kommenteista joita saan :)