lauantai 27. helmikuuta 2016

Autiotalo bongausta.

Tänään oli ihana ilma autiotalojen bongailuun :D
Emme asu missään slummissa vaikka näistä seuraavista kuvista voisi niin päätellä :D Asumme vanhalla puutalo alueella joka on aikoinaan rakentunut Alkon tehtaan ympäristöön. Ja tässä ihan nurkilla on paljon taloja jotka ovat menossa purkuun. Joihinkin ei uskalla mennä kun on niin jonkun takapihalla, ja tässä meidän kylässä on kansalaispoliiseja jotka päivystää joka nurkalla :D No mutta muutamaan päästiin tänään sisälle. Toisessa olen aikaisemminkin käynyt ja retuutin kotiin ja toista.

No tässä sulle vähän kuvaa näistä muutamista taloista . Varoitus nää kuvat ei lopu ollenkaan :D !!
Tämä kaveri ei suinkaan oo mikään autiotalolle hylätty koira , vaan mun vanha 15v  Hra Hönö ♥♥ Tianna ♥

6 kommenttia:

 1. Ohhoh, onpa siellä monta autioitunutta taloa :O Niistä monesti löytää kyllä ihania aarteita. Ne talot, joissa minä olen joskus käynyt, niihin olen mennyt sisälle hämärän laskeuduttua. Sittenpä on saanutkin pelätä jokaista risahdusta ja rasahdusta - tällainen hermoheikko kun olen :D

  VastaaPoista
 2. Järkkyä, miten taloja hylätään. Tuntuu aika pahalta. Ihana Hönö!

  VastaaPoista
 3. Täällähän minä, moikka! :)

  Huiii :D pelottavia nuo autiotalot. Me ollaan joskus muksuna niissä pyöritty. Tietysti ihan eri valosalla mennä kurkkimaan kun pimeällä. Mä oon niin herkkis.

  Ihana koissu <3 kunnioitettava ikä jo!

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on yksi autiotalo lähistöllä, mutta sinne ei parane mennä, kun kivijalka on romahtamaisillaan ja jos se romahtaa, kun sattuu olemaan sisällä, ei hyvää seuraa..:)

  VastaaPoista
 5. Oi että! Jos olis loputtomasti rahaa ja aikaa, ideoita kyllä löytyisi, ja jotain tuollaista vanhaa taloa olisi ihana alkaa kunnostaa.
  Jotenkin tosi sääli, että jäävät tyhjilleen ja pääsevät sitten rapistumaan hylkiöiksi. Voihan olla, ettei mun haaveilla ole todellisuuspohjaa: ehkei niistä enää asuttavaa saisi jos ovat tarpeeksi homehtuneet ja mädäntyneet. Silti. =)
  Rapsutuksia Hra Hönölle, pari hännänheilautusta täältä lurppakorvaisilta kavereilta.

  VastaaPoista
 6. Autiotaloissa on kyllä samalla jotain kiehtovaa ja karmivaa.

  VastaaPoista

Olen iloinen kaikista kommenteista joita saan :)