keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Emme vastaa asiakkaidemme vaatetuksesta!Niin , että tiedätte :D
Meillä on ulko-ovi sellaisessa kummassa "kopissa" , tuulikaapiksi sitä kai sanotaan. Mutta meillä se on koppi! Enkä tietenkään ottanut kopista kuvaa ennen. Sillä sinne iski maalisuti ja tapetti.Seinät oli ennen sellaiset vihreän/ruskean kasmirkuvio tapetin peitossa ja patteri suklaanruskea :D
No ei ole enään..


Tuolla patterrin sivussa vähän näkyy, millainen maali se oli. En voi tapetoida sitä loppuun koska patteri täytyy vielä kertaalleen maalata. Esittelen tässä siis keskeneräistä hommaa :D  Musta on patteri siis nyt (ja kohta varmaan kaikki talon vanhat patterit)


Ja tilalle laitoin siis tämän lautakuvioisen tapetin.Tuo posliini taulu on kirppislöytö joskus Kotkassa. On jostain vanhasta hotellista , motellista varmaan.


Minusta tämä on hauska, sopii hyvin tuohon koppiin josta sisään tullaan :DKopin kattoa .


Siis tämmöinen koppi. Kopissa on vielä iso lasinen väliovikin. Olemme ottaneet sen pois kun vaihdoimme tänne ulkoovia ja ikkunoita.( siis ikkunaliike vaihtoi, emme itse :D ). Tuossa ikkunan alla olevan korin päällä on Assari Huldan päivystyspaikka, kun ketään ei ole kotona ♥


Kopin musta patteri passaa nyt hyvin yläkertaan menevän mustan oven kanssa. Tämä on siis todellakin sokkeloinen rintamamiestalo. Paljon on sellaista mitä on monissa rintsikoissa , mutta tätä taloa on laajennettu muutamaan otteeseen. Ja edellinen omistaja ehkä piti soikkeloisesta talosta , ekan rempan aikaan vuonna 54 :DNo tästä kopista meille siis sisään tullaa , isoon aulaan. Ja koppi on nyt oikein mukava.

          Iloista päivän jatkoa sulle sinne ♥                                                              ♥ Tianna ♥

4 kommenttia:

 1. Pienikin tila muuttuu, kunhan vähän näkee vaivaa..:)

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää! Ja tuo lautatapetti on hieno.

  VastaaPoista
 3. Voi miten hauska tuo seinälautasen teksti, taidanpa pölliä idean ja toteuttaa kuvansiirrolla omaan eteiseen vastaavanlaisen:) Kivalta näyttää muutenkin "eteiseen käyntinne käyntikortin" uusi lookki :)

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtava tuo seinälautanen :) Kivalta vaikuttaa sisääntulokopin muutos muutenkin.

  VastaaPoista

Olen iloinen kaikista kommenteista joita saan :)