lauantai 20. joulukuuta 2014

Illan hämärässä kuusi Sievähelmeen kannettiin ♥

Lauantai-iltaa ♥
Juu Isäntä ja mä oltiin retkellä illanpimeässä.Taskulamppu mukanamme hiippailtiin....
Aulaa koristaa rakkaudella ja jännityksellä haettu joulupuu ♥ Assari Huldakin oli onnesta soikeena kun puun näki.Hääräsi ympärillä kun sitä jalkaan aseteltiin ja kun koristelin hän istui vieressä, ikäänkuin olisi ihaillut koristuvaa puuta.Ehkäpä hyvinkin ♥ Päivän valossa kävin Valintatalossa pins pisteillä ostamassa nätin lasikuvun joka pääsi olkkariin hyasinttien kaveriksi.Se on olevinaan juustokupu, meillä se nyt on vaan kupu :) Kunhan keksin sinne sisään jotain kivaa...Tässäpä teille meidän ilta tunnelmaa, kuvat on hämäriä sillä täällä on pimeää :D.
Ja tervtuloa teillekkin uudet lukijani.Saa aina hymyn huulille kun näkee uuden lukijan löytäneen tänne :)
Toivotaan huomiseksi lumisadetta!

                     Kuusi koristaa tänä vuonna aulaa, olohuoneeseen en saanut sitä mahtumaan!


            Clasulta löytyi kauniita lintukoristeita.           Nämä pallot olivat jo mun lapsuuden kodin joulukuusessa ja siitä on ikuisuus :D


   


          Talon ainoot RM.kin saivat jouluisen ilmeen.    Aulan tunnelmaa kuusen valossa ja mun ihana aarrepöytäni ♥


                 

♥ ♥ ♥

6 kommenttia:

 1. Joulu on saapunut. 😊 Hyasintit on niin kauniita kun vielä niiden esille laittamiseen panostaa; niinkuin olet teille laittanut. Meillä mies kokee ne liian tuoksuviksi joten tyydyn joulutähtiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa harmillista tuo hajuherkkyys :( Minä voisin pitää nokkaani hyasinteissä kokoajan :D.

   Poista
 2. Vai olisi Ohlsoniltakin löytynyt lintukoristeita, omani löysin Riihimäen lasimuseolta. Kaunis lasikupu, jolle löytyy käyttöä juustokupuna sekä sisustamisessa. Meillä ei miehen astman vuoksi voi tuoda hyasintteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Clasulla maksoi kaksi lintua 5e.Mutta onhan sinun lintusi varmaan kauniimpia kun nuo!Ja varmaan kestävät vuosivuodelta koristeaarteena.Clasun linnut ei aarteita ole :D

   Poista
 3. Kommenttisi kautta blogissani löysin tänne! Ja hyvä että löysin;täältähän löytyy vaikka mitä ihanuuksia!! Ja jeee,toinen tähtihullu selvästikin :D Niin ihanaa tähtirikasta sisustusta,tykkään!!! ;Liityin siis lukijaksesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkkiminen on mukavaa toisten blogeissa ja tervetuloa! ♥

   Poista

Olen iloinen kaikista kommenteista joita saan :)