tiistai 30. joulukuuta 2014

Sotkuinen talo!

Hei vaan ja mukavaa tiistaita!
Mä kyllästyin jo taas joulukoristeihin ja kuuseen.
Olen tässä kaksi päivää korjannut niitä pois.Mutta aina asiaa sotkee ja hidastaa tuo kamala "feng shui" joka väijyy ja kärkkyy joka puolella.
Hommat taas ihan vaiheessa, kun en löydä tavaroille paikkoja.
Ennen joulua kaikki oli muka hyvin paikoillaan ja saisi olla niin kuinka ja kauan mutta PASKAT :D !
Tällä mä ramppaan huoneesta toiseen ja etsin ideoita, luen teidän juttujanne, vakoilen kuvistanne ideoita, mutta nuppi on seis!Tässä nyt kuvaa olkkarista kuinka kaikki on levällään hyllyillä väärät tavarat, seinällä yksi ikkuna joka pitäisi siirtää muualle toinen mokoma jo löysi paikkansa.Tuo iso keep calm ja plaa plaa taulukin on varmaan turha kun ei löydä sekään paikkaansa.On kiertänyt talossa kaikkialla paitsi varmaan saunaa :D.
Huomenna juhlitaan uutta vuotta, että joku siivo on saatava!Ja tervetuloa sinulle uusi lukijani ♥
Nä mariskoolit ja tuikut yms oli kaapissa, nyt ne ei mahdu sinne.
Assari Huldakin siellä tuskissaan makaa, että loppuis jo..Hyllyille en keksi mitään, nuo valot ylös saa jäädä.Lasilinnut ei pääse tuolla edukseen.Ikkunan pitää lähteä koska se ei sovi tuon taulun kanssa.Taulua en siirrä koska sen paikka nyt toistaiseksi on siinä :D                


                                                     ♥ ♥ ♥

4 kommenttia:

 1. Heippa vaan, ihan sama täällä. Mikään ei tunnu olevan oikeilla paikoillaan! Ainoa muisto joulusta on kuusi ja se nyt saakin olla, tyttö ei ihan helpolla luovu siitä. Ostin eilen luovuus-lyhtyyn koristekiviä, pienen metallitaulun.. Vallillan verhot edelleen testaamatta! Ja maanantaina tuli kissanpentu, huhhui! Mutta tsemppiä meille! :) Ja hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kissanpentu ♥ meillekkin muuttaa ystävänpäivänä kissanpentu ♥ hyvästi tapetit ja verhot!Ehkä säkin testaat verhoja vasta kun kissanpentu on kasvanut :)

   Poista
 2. Hyvää uutta vuotta sinulle! Nuo mariskoolit ja tuikkukipot vois sopia noille hyllyille :)
  Niin ja tervetuloa seuraamaan blogiani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin :) Ne koolit yms oli juuri siellä hyllyllä :D

   Poista

Olen iloinen kaikista kommenteista joita saan :)