lauantai 3. tammikuuta 2015

Hulluus se on tämäkin

Mukavaa lauantai-iltaa!
Mun lauantai taas jotenkin meni tähän hiton säätelyyn :D.Kun on muka tylsää, enkä ole sellainen ihminen, että jaksan tai maltan tai pystyn istumaan ja olemaan.
Joten tylsyyttäni sitten ajattelin vaihtaa makkarissa järjestystä.Siellä ei sänky ole koskaa ollutkaan kun yhdessä kohdassa koska huone on hankala kaikin tavoin.
Nyt sitten vastoin kaikkia taiteen ja lämmityksen sääntöjä vastaan, mä äkkiä käänsin sängyn ikkunan eteen.EN laittanut patteriin kiinni, että lämpö kiertää.Isäntä jo säntäsi kolinan kuullessaan katsomaan mitä mä ryskään.Ja ensimmäiset sanat oli "sänky on patterin edessä"(arvasin tämän).Mutta ei ole kiinni ja pla plaa.Ehdotin, että voidaan tehdä kaikkea muuta mistä lämmin tulee jos herra siellä palelee ;).Koko komeutta en voinut kuvata koska tuo isäntä ei omia "rojujaan"saanut paikalleen.
Että tälläistä täällä tänään.Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle sinne ♥

 Valtava kiinanruusuni ei saa nyt täällä tarpeeksi valoa vaikka tahtoo, toivottavasti selviää kevääseen kun saan sen ikkunan eteen.Nyt ei sattuneista syistä ole tilaa :D
Tuo "pirunsilmä" ei kyllä kuuluisi makkariin, mutta jotain joustoa on isännällekkin annettava.

                                                                  ♥ ♥ ♥

4 kommenttia:

 1. Kuulostaapa niin tutulta tio, ettei jaksa olla paikoillaan, vaan jotain on tehtävä... mullaki iskee usein tuo samanlainen juttu, muuttaa jotain ...järkkää esim.
  Ei meilläkään mies oikein aina ymmärrä,,,

  Kivaa lauantaita sulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä se isäntä kuitenkin hyvin nukkui vaikka sänky oli uudella paikallaan.

   Poista
 2. Meillä on sänky ikkunan edessä ja koska on sähkölämmitys, niin patteri on kokonaan poistettu sieltä sängyn ja seinän välistä :-)

  VastaaPoista
 3. Mä luulen et meidän patteri saa jäädä paikalleen, sänky siirtyy varmaan syksyllä viimeistään takasin entiselle paikalleen.

  VastaaPoista

Olen iloinen kaikista kommenteista joita saan :)