sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Maalämpöa ja maalausta

Sunnuntaita ystävät ♥
Ja tervetuloa uudet lukijani!
Kiireinen viikko ja loppukin alkaa olla lopuillaan.Pihasuunnitelmaa tehdessä on arki kulunut ja illat mööbleerauksessa :D. Ostin kauan sitten ihanan lipaston joka oli sellainen  kaakaon ruskea.Ja aikani katseltuani (1v) joka on mulla kauan, päätin maalata sen.Valkoiseksi.
Siitä en voi laittaa kuvaa ennenkö saan huomenna http://www.sikuriina.fi/ siihen nupit.Koska se liike ei ole ollut auki moneen päivään!!!Apua, mun kärsivällissyyttä koetellaan!Mutta jo huomenna....
Juu ja torstai aamuna 7 jälkeen meille tuli maalämpö pora.Se porasi talon kulmalta 152 m syvän kaivon laitteita varten.Nyt siis vaan odotellaan kun asentajat tulee ja talomme hiilijalanjälki hieman pieneee.Toivomme ainakin, että se sähkölaskuissa näkyy heti pian.
Isäntä lähtee viikon duunireissulle Koreaan ja mä olen kirjoittanut piiitkän tuliaislistan mukaan.Mietinkin, että onkohan Korealaisilla romuromantiikkaa sisustuksessa.Mutta mukavaa tulevaa viikkoa sinulle sinne!Poraa asennetaan paikalleen...
Siinä sitten pora on iskeytynyt maahan poraamaan 152m syvyyteen missä peruskallio tulee vastaan.
Siwasta löytyi tulppaaneja saa nähdä aukeneeko.
Vielä jaksaa tunnelmaa luoda kynttilöin tai on ihan pakkokin :)   Hassu koira valaisin on ellokselta.Ja jouluna saadut amaryllikset vaan jaksaa kukkia.Varsi ei enään kestänyt kukinnon painoa ja leikkasin ne irti lasii.Näyttää viihtyvän siinäkin.
Minä niin tykkään tuosta koiraherrasta tulee jotenkin Hercule Poirot mieleen ♥

                                                    ♥ ♥ ♥

4 kommenttia:

 1. Onnea maalämmölle! Minä sisustin (suunnitteluläksyjen lomassa) joulukuusen ulos. Kaikki neulaset karisi nätisti pressun päälle. Sitten otin ISOT fi...rsit (en nyt viitti mainostaa) ja leikkasin kaikki oksat pois. Näin täällä Torppa Torrbackassa siivotaan, pressun ja lapion kanssa 😉! En sentään kottareita tarvinnut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän kuusi käveli ulos ja uutenavuotena.Mutta sulla olikin niin iso ja komee kuusi, että mitä sitä nyt liian aikaisin :)

   Poista
 2. Meilläkin on maalämpö. Vaikka on monenlaista tulisijaakin talossa, ei tarvitse lämmön vuoksi lämittää. Maalämpö on taannut tasaisen lämmön ja kesällä viilennyksen, meillä on siinä joku viilennystoimintokin.

  Katsoin tuota sinun aikaisempaa postausta, missä kerroit että siivoukset van kestää ja kestää... tiedän tunteen, kun tavarat vaan ei löydä paikkaansa! :D

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on tulisijoja monta, mutta ehkä tämä ratkaisu on parempi kun sähkö millä täällä noin muuten lämmitetään vielä hetki.Joo tämä homma taas riistäytyy ihan käsistä!Mä oon taas makkarissa vaihteeksi tapetoimassa ja mööbleeramassa :D Isäntä läksi duunimatkalle niin mä laitan "kämpän remonttiin".

   Poista

Olen iloinen kaikista kommenteista joita saan :)