tiistai 6. tammikuuta 2015

♥ Vuosipäivä ♥ Onnenpäivä (taas) ♥

                                     Tiistaita ystävät ♥ 

Kuten jo niin monesti olen maininnut tämän tiistain onnepäiväkseni niin jälleen se on :D.
Me vietämme isännän kanssa vuosipäivää ja herkuttelimme perheen kera englantilaisella aamiaisella.Tosin lounasaikaan vasta.
Mutta se mikä tekee päivästä onnenpäivän vuosipäivämme lisäksi on tämä vitriini ♥ ihana kaunis vanha vitriini.Sen ikää en tiedä mutta vanha se on kun on puunauloilla kasattu.Sain sinne osan kaikista lasiaarteistani.Kuten olen kertonut kerääväni myös vanhoja lasipulloja niin ehkä osa niistäkin joku päivä pääsee tähän vaihtelun vuoksi.
Tämän ihanuuden Isäntä rakas ♥ osti vähän niinkuin vuosipäivälahjaksi.Ystäväni myi tämän kaunottaren pois, minä en myy koskaan.
Joululahjaksi saamani amaryllis/jouluruusu hässäkkäkin vielä antaa parastaan.Ehkä niidenkin kukkimisen salaisuus on tämä vanhan puutalon viileä huoneilma....ja mulla on kauhea remppa menossa tuolla vintin aulassa.Sekun on vähän sellanen käyttämätön tila.Nuoriso ohikulkee omiin huoneisiinsa.Minä een siitä nyt mun työhuoneen :) Koulussa alkoi pihasuunnittelun osuus ja tarvitsen tilaa piirtää yms ja tuolevaisuudessakin ja saan kaikki puutarhakirjani yms koulupaperit samaan tilaan järjestykseen.Jaa no tuo järjestys on varmaan väärä sana :D mä en ole sellainen järjestyksen ihminen että tietäisin missä kaikki tärkeät paperit tai mitkään on! Sen puolen meillä klaaraa tuo ihana Isäntä ♥
Mutta leppoisaa tiistain jatkoa sinne ♥ 

Ja toivotan myös tervetulleeksi uuden lukijani ♥ 
                                           

10 kommenttia:

 1. Upea tuo lasikaappi ja niin oivallinen säilytys paikka noille kauniille lasiesineille!
  Kukatkin sulla niin upeiana!
  Hauskaa loppiasiata ja onnea vuosipäiväänne<3

  VastaaPoista
 2. The vitriini ja the ovi ovat aivan mahtavan ihania!!! Ja mä olen just samanlainen; jos jonkun haluan,sen otan ja mietin sitten kotona vasta,että minne ihmeeseen se mahtuu :D Oven maalaisin kyllä mattavalkoisella tai harmaalla varmaan,vaikka kaunis se on noinkin.
  Kaunis kukka-asetelma,ihanan valkoinen :) Ja onnea vuosipäivänne johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Valkoiseksi minä tuota ovea itsekkin ajattelin kuitenkin sitten :)

   Poista
 3. Kaunis kaappi<3 Ihmettelen aina itsekkin kuinka joku voi luopua jostain kaunnista, mutta onneksi jotkut voivat, muuten ei saataisi mitään ihanuuksia omaksi:) Mahtava lasitavara kokoelma<3 Ja on tosi upea kukka-asetelma!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ♥ Niin oot oikeessa meiltä jäisi monet aarteet saamatta jos joku ei niistä ensin luopuisi :D.

  VastaaPoista
 5. Myöhästyneet vuosipäivän onnittelut. :) Kaunis vitriini, sinäkin taidat tykätä Iittalasta! ;) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos juu rakastan IIttalaa ja Riihimäen lasia ♥

   Poista

Olen iloinen kaikista kommenteista joita saan :)