sunnuntai 4. tammikuuta 2015

The Ovi

Onnekasta sunnunntaita ystävät ♥
Kannatti taas tylsyyttää roikkua fb.n kirpparilla, siellä se odotti mua The Ovi ♥
Ihana vanha peiliovi joka on vielä hiottukkin valmiiksi.Nyt mallailen ja maltan ja mietin.Maalaanko en maalaa ja mihin sen laitan.Hah hah !Juuri tälläinen mä oon kun jotain haluan ostan enkä ajattele mihin sen laitan.Kadehdin välillä ihmisiä jotka tarkkaan harkitsevat mitä ostavat ja mittaavat mahtuuko tuolit, hyllyt sohvat yms paikalleen.Mä en , en ikinä!Ostan jos haluan ja mietin sitten :D.
Ja http://villawallin-anne-mari.blogspot.fi/ täältä eilen bongasin ajatuksen putkityynyihin.Jotka sitten vanhoista verhoista kiepautin ja samalla piti kaapista kaivaa GG. n päiväpeitto josta en tykkää mutta näiden putkityynyjen kanssa se on parempi kuin tähtipeitto.Juu ja samalla innolla keksin vuorata pikkuisen korin "rimpsu"hameella tuli aika hauska...ja huomenna alkaa arki ja koulu ja ja ja 4kk loppurutistus :D.

Nuo lattioilla lojuvat krääsät ovat isännän.
                           Verhokapat ovat nyt tyynyjä, nice :)


 

                                    Rimpsuhameesta korin päällinen, kiitos Sarpalle hamosesta :)

                                              The Ovi ♥


♥♥♥ 2 kommenttia:

  1. Onnea The Ovelle!
    Ihanaa että joku muu tekee tuota... Ostaa ja miettii vasta sitten. Nurkat on täynnä kaikkea kivaa mitä on tullut shopattua koska on vaan niin kivaa! Ja kaapit senkun kutistuu kutistumistaan. Olen kyllä yrittänyt opetella miettimään ensin : Miksi, Mihin, Onko Pakko Saada. Onnistuinkin ennen joulua käydessäni Koiramäen Pajutallilla jättämään IHANAN lintumökin ostamatta. Mutta saattaa olla että joudun sen hakemaan, mutta nyt on 30% ale, joten pelkkää säästöä...

    VastaaPoista
  2. Juu kiitos :) Isäntäkin lähtee Koreaan taas työmatkalle pyydän sitä liikenevältä vapaa-ajaltaan käymään paikallisilla kirppareilla ostoksilla jos siellä on jtn kivaa :D. Ja vanhan rojun shoppailu on terapiaa!

    VastaaPoista

Olen iloinen kaikista kommenteista joita saan :)