sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Pihasuunnitelman tekoa ja Yellow diamond ♥

Sunnuntaita ystävät ♥

Niin vierähti tämäkin viikko.Isännän sain kotiin Korean työmatkalta ja tuliaisiakin :) Suklaata (vaikka meillä on herkkulakko).Piirtämiseen kaikkia tarpeellisia kyniä.Ja tietenkin Versacen parfyymiä ♥ Mun suosikki tuoksuja on kaikki Versacen tuoksut ja rasvat ole siis ihan heikkona niihin ♥ En tosin yhtäpaljon kun tuohon Isäntään ♥ Kauheesti mä nyt lykkään näitä sydämmiä tänne ;).
Nyt sain Yellow diamond tuoksun.Se on niin ihana,että sitä voisi nuuskutella kokoajan.
Ja opiskelun merkeissä on muuten mennyt tämä viikonloppu.Meillä on menossa pihasuunnittelun osuus.Ja parisen viikkoa ollan koulussa luonnosteltu. Tutkintoa varten teen pihasuunnitelman ystäväperheeni pihaan.Mutta kotona täytyy jatkaa...Että jos teillä on ongelmia pihojenne suhteen tai kenties haluatte pihasuunnitelman, minuun voi ottaa keväällä yhteyttä kun valmistun vappuna.
Mukavaa tulevaa viikkoa sinulle sinne, ja tervetuloa sinullekkin Villa Sievähelmeen uusi lukijani ♥Hercule Poirotkin on mukana :) tuo lamppu vaan saa niin hyvälle tuulelle, että sillä ei nyt ole vakituista paikkaa vaan se kulkee siellä missä valoa tarvitaan.


Harmi kun en saa tähän tuoksua mukaan :D.

                                                                ♥ ♥ ♥

7 kommenttia:

 1. Ihania tuliaisia olet saanut!
  Täälläkin on muutes suunniteltu jo pihajuttuja, vaikka kinoksia joka puolella. Mukavaa on aina välillä aatella kesää ja toisaalta aika kuluu niin nopeasti!
  Mukavaa sunnuntaita sinulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, manailin tänään kuin aika kuluu niin nopeasti..tyttäreni (12v) sanoi "se valuu kuin juoksuhiekka jalkojen alta "

   Poista
 2. Aivan ihana tuo lamppu! :) Meillä on piharemontti keväällä edessä ja pitäisikin varmaan jo ruveta sitäkin hieman suunnittelemaan. Kokemusta vain ei ole kummallakaan, mutta eikö se siitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lampun nimeksi annoin Hercule Poirot :) se näyttää jotenkin siltä ja Hercule on mun lemppari salapoliisi :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Korealainen valko, maito ja pähkinäsuklaa ei kyllä vedä vertoja Fazerin suklaalle!

   Poista
 4. Hajuveden pullokin on jo niin kaunis, että jätä ihmeessä esille. :) Minä kans jo virittelin ajatusta kesään, yläpihan terassille tahtois tää perustaa ruukku?puutarhan. Meillä on siinä rouhea betonivalu ja nyt en enää haluaisi sitä peittää millään. Haaveissa köysiaita, josko se jo tälle kesälle ilmestyisi. Tarpeet on tallissa. :)

  VastaaPoista

Olen iloinen kaikista kommenteista joita saan :)