perjantai 30. tammikuuta 2015

Ja valo tuli keittiöön

Perjantaita ystävät ♥
Pitkästä aikaa tänne kerkesin.Olen minä teidän blogejanne käynyt lukemassa mutta itse en ole ehtinyt mitään tekemään.Koulu vienyt hyvin kaiken ajan ja voimat.Pihasuunnitelman parissa edelleen.
Lueskelin tuossa http://rouvakivitikka.blogspot.fi/2015/01/tehostevalo-keittioon.html blogia ja muistin, että meilläkin on jossain komeronsyvyyksissä vastaavaa lednauhaa.Saatiin tuparilahjaksi kesällä.No kaivelin sen esiin ja laitoin keittiön ikkunaan.Ja jösses mikä VALO!
Vaikka laittasin kaikki loisteputket ja kaksi kattovalaisinta päälle niiden tuoma valo ei ole olleenkaan tuon lednauhan veroinen :)
No ilo valosta on nyt niin suuri , että haluan niitä lisää.K Raudassa Sello tuotemerkillä löytyy.Tämä ei ole mainos vinkkaan vaan jos joku innostuu.
Mukavaa viikonloppua sinulle sinne ♥
Valoisaa on :)Ja vesiputketkin nyt näkyvät oikeen mukavasti..

                                                                ♥ ♥ ♥

5 kommenttia:

  1. Kyllä!En olisi uskonut kuinka tuollanen valonauha voikaan valaista.Ei tarvitse kaappien alla olevia loisteputkivaloja eikä kattovalaisimia laittaa päälle.Valaistus on kuin hammaslääkärissä :D .

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että sait inspiksen ja lopputuloskin näyttää hyvälle!

    VastaaPoista
  3. Voi apua, onko tuo se galleri-valaisin mikä on sulla keittiön katossa? Se on ihana! .. Mullehan on tulossa ne plafondit... joita ilmeisesti ja oikeasti ootetaan sinne maalis-huhtikuulle. :/ Onpas tosiaan valoisa nauha, taltuttaa kaamoksen. :)

    VastaaPoista

Olen iloinen kaikista kommenteista joita saan :)